Naar de top op TV

Wat ben ik trots! een paar weken geleden stond ik op de top van de Ben Nevis met een geweldige groep mensen. De Ben Nevis challenge deed ik om een aantal dingen voor goed af te sluiten en om meer aandacht te genereren voor de kankeronderzoeken van  Instituut Verbeeten en voor zelfstandigheid na revalidatie voor het Revalidatiefonds. Naast een team van toppers ging ook Omroep Flevoland met mij mee omhoog om mijn challenge en boodschap vast te leggen op film. Bekijk de afleveringen van Omroep Flevoland hieronder of check de hele documentaire door de film hierboven te bekijken.

  • 08/10 Aflevering 5: de top! Bekijken
  • 29/09 Aflevering 4: Naar de top Bekijken
  • 22/09 Aflevering 3: Aan de voet van de Ben Nevis Bekijken
  • 15/09 Aflevering 2: Het wereldrecord Bekijken
  • 08/09 Aflevering 1: De introductie Bekijken

Plaats een reactie